Mad Men -sarjan uhkea kaunokainen Christina Hendricks täytti 48 – tältä hän näyttää nykyään

Miten hän liittyy American Beauty (1999) -elokuvan julisteeseen?

4.5.2023 05:30

Christina Hendricks täytti 3. maaliskuuta 48 vuotta. Hän on yhdysvaltalainen näyttelijä ja entinen malli.

Hendricks on tehnyt uraa myös teatterinäyttämöllä, ja hän on saanut useita tunnustuksia, mukaan lukien kuusi Primetime Emmy -ehdokkuutta, kaksi Screen Actors Guild Awards -palkintoa ja kaksi Critics’ Choice -palkintoa.

Hendricks nousi tunnetuksi näyttelijäksi Mad Men -sarjan suosion myötä. Mad Men oli suosittu sarja myös meillä Suomessa. Se kertoi 1960-luvun mainostoimiston arjesta ja sen työntekijöistä.

Yksi hehkeimmistä hahmoista oli Hendricksin näyttelemä sihteeri. Vuonna 2010 Esquire-lehden naislukijoiden kyselyssä Hendricks valittiinkin ”maailman seksikkäimmäksi naiseksi”.

Hän aloitti näyttelemisen jo nuorena paikallisessa teatterissa Twin Fallsissa, Idahossa. Suoritettuaan lukion, hän muutti New Yorkiin ja jatkoi uraa mallina, ja noin kymmenen vuoden kuluttua hän siirtyi näyttelijäksi.

Mad Men.

Hendricks on Mad Men -sarjan jälkeen nähty muun muassa Good Girls -tv-sarjassa, ja hän on mukana seuraavaksi tv-sarjassa Buccaneers. Se kertoo, miten 1870-luvulla joukko rikkaita amerikkalaisia nuoria naisia yrittää löytää tyylikkään englantilaisen aviomiehen Lontoosta.

Alla listattuna muutama trivia Hendricksistä.

Vaikka Hendricks tunnetaan punapäänä, hän on luonnostaan blondi. Hän on värjännyt hiuksiaan 10-vuotiaasta lähtien.

Hän oli malli 18-27-vuotiaana.

Hänen kätensä näkyy American Beauty (1999) -julisteessa. Napa puolestaan on näyttelijä Chloe Hunterin.

American Beauty (1999) -elokuvan juliste.

Scifin ystäviä kiinnostanee, että hänet nähtiin muutamassa jaksossa myös sarjassa Firefly (2002). Mainittakoon, että hänen hahmonsa ei koskaan kertonut oikeaa nimeään.

Henricks jakaa julkaisujaan Instagramissa. Alla niistä joitakin.

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa