Malli ja näyttelijä Cara Delevingnen kartano syttyi tuleen – yksi palomies loukkaantui

Palo alkoi yhdestä huoneesta.

18.3.2024 06:00

Hollywood-näyttelijä Cara Delevingnen kartano kärsi muutama päivä sitten pahoja vaurioita. Lieskat pääsivät sen verran valloilleen, että kartanon katto romahti.

Massiivinen Studio Cityn kartano syttyi liekkeihin aikaisin aamulla 15. maaliskuuta. Tuli tuhosi ensin huoneen kartanon takaosasta, ja sieltä se levisi ullakolle.

Palomiesten mukaan ainakaan Delevingne ei ollut kotona palon alkaessa, mutta yksi paikalla ollut henkilö oli hengittänyt savua – ei kuitenkaan niin paljon, että se olisi ollut kovin vakavaa. Tulimerta sammuttamaan saapui peräti 94 palomiestä, ja he taistelivat lieskoja vastaan kahden tunnin ajan. Yksi heistä loukkaantui tipahtaessaan tikkailta, jonka jälkeen hänet vietiin pois paikalta.

Delevingne on viettänyt viime aikoina aikaa Lontoossa, jossa hän näyttelee Playhouse Theatren näytelmässä.

– Kiitos sydämeni pohjasta palomiehille ja ihmisille, jotka saapuivat auttamaan, Delevingne kirjoitti Instagram-tarinassaan.

– Sydämeni särkyi tänään. En voi uskoa tätä. Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä, joten vaali sitä, mitä sinulla on, tähti filosofoi.

Delevingne kutsui kartanoaan aiemmin ”aikuisten leikkimökiksi”. Palokunta tutkii parhaillaan palon syttymisen syytä. Alla Foxin video tulipalosta.

Lue myös: Muistatko vielä Buffy-sarjan kaunottaren Charisma Carpenterin, 53? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa