Margot Robbie antoi Ryan Goslingille joka päivä lahjan, jotta tämä ymmärtäisi Barbie-energiaa

Vuoden paras leffa on tässä! Ehkä.

25.5.2023 12:02

Ryan Gosling on kertonut, minkälaista oli kuvata Margot Robbien kanssa ehkä vuoden odotetuinta megablockbusteria Barbieta. Robbie ja Gosling ovat Barbie ja Ken.

Gosling kertoi, kuinka mukava Robbien kanssa oli työskennellä, koska näyttelijätär toi lahjoja joka ikinen päivä.

– Hän jätti joka päivä pinkin lahjan pinkkiin kulhoon ikään kuin Barbien lahjana Kenille. Lahjat liittyivät aina rantaan. Kulhosta löytyi Puka-kuoria, kylttejä, joissa luki ”Pray for Surf”, ja kaikenlaista muuta. Kenin työnä on olla ”pelkkää biitsiä”. En tajunnut mitä se tarkoittaa. Robbie yritti saada Kenin ymmärtämään sen lahjojensa avulla, Gosling kertoo.

Robbie yritti käyttää kuuluisaa eläinmetodiaan myös Barbieensa. Hän teki saman tempun jo muun muassa Babylon- ja I, Tonya -elokuvissa. Hän nappasi Babylonin Nellieen pikkuisen mustekalaa ja mesimäyrää, kun taas Tonyassa oli pitbullia ja mustangia.

Robbie ei kuitenkaan onnistunut tällä kertaa. Hän yritti saada Barbieensa flamingoa, mutta se ei toiminut.

Hän kysyi neuvoa elokuvan ohjanneelta Greta Gerwigiltä. Gerwig lähetti hänelle jakson This American Life -sarjaa, jossa nähdään nainen, joka ei harrasta minkäänlaista itsetutkintaa, ja siitä Robbie tajusi Barbien ytimen.

Barbie on todella kiltti tyyppi, joka on samalla äärimäisen kaunis ja upea, mutta häntä ei voi vihata sen takia, koska hän on samalla niin vilpitön kaunetensa suhteen. Tämä tekee hänestä hieman pölhön hahmon.

Ai että! Emme malta odottaa Barbien ensi-iltaa, joka on 21. heinäkuuta.

Alla traileri.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa