Marvel Studiosin pomo Kevin Feige pitää internetiä helvetinkuoppana

Internet on pohjimmiltaan hyvä asia, mutta ihmiset tekevät siitäkin karmean helvetinloukon.

Internet on kaksipiippuinen juttu. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin paljon tietoa tarjolla, keskusteluja avoinna tai nippelitietoa löydettävissä kuin nyt. Samalla ihmiskunnan toksisuus on noussut aivan uudelle tasolle. Myös Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on huomannut asian.

Feige oli hiljattain New York Film Academy’s Directory of Industry Lecture Series -keskustelutilaisuudessa vastailemassa ihmisten kysymyksiin.

Keskustelu meni jossain vaiheessa siihen, että Feige muisteli omaa menneisyyttään median kanssa työskentelemisestä.

– Kun aloittelin uraani, blogaaminen ja vastaava keskustelu oli vasta lapsenkengissä. Oli kuitenkin mukava huomata, että ihmiset keskustelivat elokuvista, lisäkuvauksista ja kaikesta siitä. Nyt elämme keskellä helvetinkuoppaa. X-Men 1 sai aikoinaan tyrmäävän vastaanoton, ja eräskin miete oli ”noh, se on Marvel-leffa, joten tietenkin se on surkea”, Feige kertoi.

Feige ei ole ainoa Hollywood-hahmo, joka on huomannut fanikulttuuriin ottaneen askeleen kohti todella myrkyllisiä piirteitä. Esimerkiksi Chewbacca-miekkonen Joonas Suotamo joutui hiljattain osallistumaan twitterissä käytyyn myrkylliseen keskusteluun.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut