Martin Scorsese ei tiedä kuinka monta elokuvaa voi enää tehdä: ”Ehkä The Irishman jää viimeiseksi”

Master Class

Ohjaajalegenda antoi haastattelun.

Ohjaajalegenda Martin Scorsese antoi The Guardianille haastattelun. Lehti valitsi The Irishmanin vuoden parhaaksi elokuvaksi. Guardianin kysyessä kohua Marvel-elokuviin liittyen, Scorsese kertoi näkemyksiään.

Hän on edelleen sitä mieltä, että supersankarielokuvat ovat vallanneet elokuvateatterit. ”Ihmisiä vain lentelemässä ympäriinsä, hakaten ja räjähdellen, mikä on ihan hyvä, jos sellaista haluaa katsoa. Enää ei vain ole tilaa toisenlaisille elokuville. En tiedä kuinka monta voin enää tehdä – ehkä se oli tässä. Viimeinen”, Scorsese sanoo ja toteaa, ettei esimerkiksi Lentäjää tai Suljettua saarta voisi enää tänä päivänä tehdä.

Scorsese on kiitollinen Netflixille tilaisuudesta tehdä The Irishman. Ainoana surullisena asiana hän pitää sitä, että elokuvateattereissa elokuvaa nähtiin niin lyhyen aikaa, jotta Oscar-akatemia hyväksyisi elokuvan ehdokkaakseen. ”Suurin huolenaiheeni oli se, että se on näyttelijöille ok. Ei minun puolestani, tai elokuvan. Tiedän, että olen pitkän, pitkän tien lopussa.”

Kuva: Master Class

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut