Marvelin käsikirjoittajat ovat neroja – WandaVisionin pahiksen teema on kuultu jokaisessa osassa ennen lopullista paljastusta

Hurjaa! Miten ihmeessä käsikirjoittajat voivat edes ajatella jotain tällaista?

24.2.2021 18:02

Alla spoilereita Disney Plussan supersankarisarjasta WandaVisionista.

Sehän oli Agatha kaiken aikaa! WandaVisionin seitsemäs osa paljasti Wandan (Elizabeth Olsen) ja Visionin (Paul Bettany) naapurin Agnesin (Kathryn Hahn) olleen kaiken takana. Agnes on oikeasti Agatha Harkness, Marvelin sarjakuvista tuttu voimallinen noita.

Mutta osassa paljastui myös, ettei Quicksilver ole Quicksilver. Kellarissa hehkuva taikakirja huokui myös keltaoranssia valoa. Se ei ole yhdenkään sarjan hahmon taikuuden väri. Tiedossa on siis vielä ainakin yksi yllätys. Onko se siis Al Pacinon näyttelemä Mephisto?

Emme tiedä.

Tällainen asia kuitenkin paljastui hiljattain. Nimittäin Agatha All Along -kappale, Agathan nimikkobiisi, on kuultavissa kaikissa sarjan muissa kappaleissa.

Pelintekijä ja Curiomatic-studion perustaja Omni Jacala julkaisi mielenkiintoisen videon Youtubessa. Siinä hän esittelee, kuinka Agathan teema on kuultavissa sarjan muissa kappaleissa. Agatha on siis manipuloinut jopa sarjan musiikkia.

Kuinka nerokkaita Marvelin käsikirjoittajat ovatkaan?

Oscar-voittajat Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez ovat tarttuvan Agatha All Along -teemabiisin takana. Siinä on Anderson-Lopezin mukaan hieman Addams Familya ja Me hirviöitä (The Munsters). Kaksikolla oli tarkoituksena säveltää ghoulimainen ja noitamainen kappale.

Katso alta mielenkiintoinen video.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa