Marvelin MCU-maailmaan sijoittuva Ihmeneloset koki takaiskun

Kuvausten on määrä alkaa vuonna 2023.

30.4.2022 07:14

Spider-Man: No Way Home -elokuvan ohjaaja Jon Watts ei aiokaan ohjata tulevaa Marvelin Ihmeneloset-elokuvaa. Ohjaaja aikoo pitää tauon supersankarielokuvista.

MCU:hun (Marvel Cinematic Universe) sijoittuva Fantastic Four -elokuva on vielä muutenkin alkutekijöissään, sillä ei ole ainakaan tiedossa, että Marvel olisi valinnut ketään näyttelemään päärooleja. Se kuitenkin on kerrottu, että Watts ohjaisi elokuvan, mutta tämä pesti on nyt kariutunut.

Watts lienee kysytty ohjaaja, sillä Spider-Man: No Way Home myi ennätysmääriä lippuja heti alusta alkaen. Tällaista menestyksen kosketusta olisi varmasti tarvittu Ihmeneloset-elokuvaa varten, sillä ne eivät ole aina menestyneet erityisen hyvin.

Marvelin pomo Kevin Feige oli optimistinen, että he pääsevät vielä työskentelemään yhdessä Wattsin kanssa. Feige myös ymmärsi ja tuki Wattsin päätöstä.

Watts puolestan kertoi kolmen Spider-Man-elokuvan tekemisen olleen uskomaton ja elämää muuttava kokemus. Hän oli kiitollinen noista seitsemästä vuodesta, jonka aikana hän on ollut osa MCU:ta. Hänkin toivoi, että hän ja Marvel tekevät vielä joskus yhteistyötä.

Fantastic Fourin kuvausten odotetaan alkavan joskus vuonna 2023, joten Marvel Studiosilla on vielä hyvin aikaa löytää Wattsille korvaaja.

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa