Spider-Man: Homecomingin ohjaaja unohti lisätä kuvaamansa hienon kohtauksen leffaan – elokuva on nyt C Moressa

IMDb-arvosana on 7,4.

C Moressa on nyt elokuva Spider-Man: Homecoming (2017).

Nuori Peter Parker totuttelee uuteen identiteettiinsä hämähäkinverkkoja viskovana supersankarina. May-tätinsä kanssa asuva Peter palaa kotiin yhä innoissaan kokemuksestaan Avengersien kanssa. Uuden mentorinsa Tony Starkin valvovan silmän alla Peterin paluuta tavalliseen arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa muutakin kuin vain ystävällinen koko naapuruston Spider-Man.

Elokuvassa nähdään Tom Hollandin, Michael Keatonin ja Robert Downey Jr:n lisäksi Jacob Batalon, Laura Harrier, Marisa Tomei sekä Jon Favreau.

Ohjaaja Jon Wattsille tapahtui vähintäänkin erikoinen kömmähdys leikkausvaiheessa. Hän oli kuvannut hienon kohtauksen, jossa Hämis ja Iron Man liitelevät yhdessä New Yorkin Queensin kaupunginosan yllä, mutta ei muistanut lisätä sitä elokuvaan. Watts muisti kohtauksen vasta nähdessään elokuvan trailerin, jolloin kohtauksen lisääminen oli ilmeisesti jo myöhäistä. Alla traileri.

Lue myös: Marvel-tähti Sebastian Stanilla on faneissa kestämistä – höpöttävät hänelle outoa litaniaa sanoja – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut