Nyt C Moressa: Jännittävä poliittinen trilleri – näyttelijäkaarti hakee vertaistaan mutta DiCaprio jäi pois

IMDb-arvosana on 7,1.

9.3.2022 02:19

C Moressa on nyt poliittinen trilleri Vallan kääntöpuoli (2011). Elokuva sai Episodin arvostelussa aikoinaan neljä tähteä.

Demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivän kuvernööri Mike Morrisin kampanjapäällikkö Stephen Meyers on valmis tekemään kaikkensa ehdokkaansa puolesta. Yhdessä hetkessä Meyersin tarkkaan laadittu käsikirjoitus kuitenkin sekoaa, kun hän ihastuu nuoreen avustajaansa Molly Stearnsiin ja suostuu salaiseen tapaamiseen republikaanien leirissä työskentelevän virkaveljensä Tom Duffyn kanssa. Myers huomaa joutuneensa pirullisen juonittelun pelinappulaksi, mutta hänelläkin on valttikortti hihassaan.

Leffassa nähdään upea kattaus loistavia näyttelijöitä. Mukana ovat muun muassa George Clooney, Ryan Gosling, Philip Seymour Hoffmann, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Ewan Rachel Wood ja Jeffrey Wright. Ohjauksesta vastaa niin ikään George Clooney.

Leonardo DiCaprio jättäytyi pois Stephen Meyersin roolista, mutta hän pysyi vastaavana tuottajana tuotantoyhtiönsä Appian Wayn kautta. Chris Pineä harkittiin vielä rooliin ennen kuin Ryan Gosling valittiin.

Lue myös: Tom Hardy sylki Armie Hammerin päälle – syynä rooli jonka molemmat halusivat – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa