Tom Hardy sylki Armie Hammerin päälle – syynä rooli jonka molemmat halusivat

”Eläimellinen karisma” vetosi Milleriin.

14.2.2022 09:30

Tom Hardy ja Armie Hammer taistelivat aikoinaan samasta roolista, joka johti intensiiviseen tilanteeseen koe-esiintymisessä. Väitetty tapaus sattui Mad Max: Fury Road -elokuvan koe-esiintymisessä.

New York Timesin toimittajan Kyle Buchananin uuden kirjan Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road mukaan Hardya ja Hammeria pyydettiin koe-esiintymään yhdessä. Hardy halusi roolin selkeästi todella paljon, sillä koe-esiintymisen aikana Hardy väitetysti kiristeli hampaitaan ja sylki kohtaukseen eläytyneenä Hammerin päälle. Hammer tiettävästi sanoi ohjaaja George Millerille, että Hardy ”tarvitsee roolin enemmän kuin hän”.

Kirjassa kerrotaan niin ikään, että kameramies Todd Matthew Grossman sanoi Hardyssa olleen jotain, joka tuntui Maxilta.

– Hänessä oli sellaista tukahdutettua tunnetason kuivuutta, jollaista saattoi löytää post-apokalyptisesta maailmasta, ja sen alla halveksuntaa maailmaa kohtaan. Sellaista intensiteettiä, joka tuli linssin läpi, kameramies mietti.

– Kun Tom oli koe-esiintynyt, menimme Georgen kanssa toiseen huoneeseen ja vietimme pitkän, hiljaisen hetken toistemme kanssa. Sitten sanoin Georgelle: ”Onko tämä henkilö, jonka kanssa voit viettää yhdeksän kuukautta autiomaassa kertoen tämän tarinan? Onko tämä henkilö, joka sopii sinulle?”

Miller on mukana kirjassa, ja hän puolestaan sanoi kokeneensa saman tunteen Hardyn ja Mel Gibsonin kohdalla, verraten siihen kun Gibson käveli ensimmäisen kerran huoneeseen.

– Siinä oli eräänlaista kulmikasta charmia, eläinten karismaa. Et tiedä, mitä heidän kuorensa alla tapahtuu, ja silti he ovat valtavan vetovoimaisia, elokuvantekijä selitti.

Mad Max: Fury Roadissa näytteli myös Charlize Theron, Zoe Kravitz ja Nicholas Hoult. Leffa tuotti mukavat 375 miljoonaa dollaria, ja siitä pidettiin laajalti.

Lue myös, miksi Theron ja Hardy eivät tulleet toimeen keskenään: Nyt Netflixissä: Yksi viime vuosikymmenen jykevimpiä toimintaseikkailuja ei todellakaan jätä kylmäksi! Päätähdet eivät voineet ikävä kyllä sietää toisiaan – Episodi.fi (Leffa löytyy tällä hetkellä vain HBO Maxista, C Moresta ja Telia Playsta). Alla elokuvan traileri.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa