Marvel-tähti Sebastian Stanilla on faneissa kestämistä – höpöttävät hänelle outoa litaniaa sanoja

Kahvilla istuessa saattaa alkaa kuulua outoja sanoja.

Sebastian Stan näyttelee Marvel-universumissa Winter Soldier -hahmoa eli Bucky Barnesia. Hahmo on ollut mekaanisella kädellä varustettu, aivopesty tappokone, jonka pystyi aktivoimaan tehtävää varten sanoilla ”Longing, rusted, seventeen, daybreak, furnace, nine, benign, homecoming, one, freight car”.

Litanian luetteli hänelle Captain America: Civil War -elokuvassa pahista esittänyt Helmut Zemo, jota esitti Daniel Brühl. Stan saa kuitenkin kuulla kyseisiä koodeja siviilissäkin.

– Sitä tapahtuu melko usein. Sitä tapahtuu kahviloissa paljon, sitä tapahtuu paljon. Ja se on aina tosi hauskaa ja kunniakas juttu, luulisin, Stan sanoi.

– Siitä on aina hyvin otettu, mutta joskus täytyy katsoa ihmisiä ja sanoa: ”Ei, minusta ei tule Winter Soldieria, jos sanot tuon. Voit jatkaa sen sanomista, ja ehkä sinun pitäisi sanoa se, ehkä se on hetki joka meidän täytyy kokea tässä ja nyt, mutta mitään hullua ei tapahdu, Stan jatkoi.

Vaikuttaa, ettei Stanilla ole ainakaan suurta ongelmaa Marvel-fanien höpöttelyjen kanssa.

Bucky Barnesin seikkailuja voi seurata parhaillaan Disney Plus -palvelusta. Stan näyttelee yhdessä Anthony Mackien kanssa sarjassa The Falcon and the Winter Soldier.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut