Marvel-tähdestä uusi Luke Skywalker? ”Jos Mark Hamill soittaa minulle henkilökohtaisesti”

Olisihan tämä hauska nähdä, jos elokuva olisi hyvä.

Sebastian Stan tunnetaan Marvel-elokuvien Bucky Barnesina alias Winter Soldierina. Hän on juuri nyt kuuma nimi, sillä Disney Plus esittää The Falcon & Winter Soldier -sarjaa palvelussaan. Hänet tunnetaan kuitenkin muustakin – nimittäin suuresta yhdennäköisyydestä nuoren Mark Hamillin kanssa.

Aika-ajoin sosiaalisessa mediassa leviää kuvia, joissa Stanin kasvot on Luke Skywalker -hahmolla, ja sehän on omiaan herättämään keskustelua Star Wars -tuotannosta, jossa Stan esittäisi kaukaisen galaksin valomiekkasankaria.

Näyttelijältä kysyttiin The Falcon and Winter Soldier -promootiotapahtumassa, mitä hän tuumii ihmisten kiinnostuksesta nähdä hänet Lukena. Stan sanoi, että hän haluaisi sellaisen roolin vastaanottaessaan olla ensin yhteydessä Luke Skywalkerin alkuperäiseen näyttelijään.

– Jos Mark Hamill soittaa minulle henkilökohtaisesti kertoakseen, että hän tuntee haluavansa jakaa tämän roolin kanssani, sitten uskon sen, sitä ennen en usko, Stan mietti.

Hamillkin on vitsaillut kaksikon yhdennäköisyydellä, ja joskus Stan on kutsunut Hamillia isäksi. Hamill on myöskin kehunut Stanin näyttelijänkykyjä, joten hänellä tuskin olisi mitään sitä vastaan, jos Stan ottaisi Skywalkerin viitan harteilleen. Stan antoi ymmärtää vuonna 2017, että hän voisi näytellä keski-ikäistä Luke Skywalkeria.

Täytyy muistaa, että Disney ja Lucasfilm korvasi jo Harrison Fordin uudella näyttelijällä, joten kaikki lienee edelleen mahdollista – vaikka Solo: A Star Wars Story floppasi.

Lue myös: Pidätkö Lucasfilmin Kathleen Kennedystä? Bob Chapek valotti hänen tulevaisuuttaan Star Warsien parissa | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut