Kelly Marie Tran saattoi menettää osan persoonastaan rankkojen kokemusten takia – ei ehkä voi enää näytellä Star Warseissa

Ilkeilyt olivat varmasti rankkaa ottaa vastaan.

Jotkut fanit ovat toivoneet Disney Plus -suoratoistopalveluun sarjaa, joka kertoisi Rose Ticosta. Sellaista kohtaan on esittänyt mielenkiintoa myös Crazy Rich Asiansin ohjaaja Jon M. Chu.

Kelly Marie Tran, 32, joutui ikävä kyllä kestämään niin paljon henkistä pahoinpitelyä The Last Jedi -roolinsa jälkeen, että hän joutui terapiaan sekä jättämään sosiaalisen median taakseen. Koettelemus terapioineen saattoi muuttaa tähteä niin paljon, ettei hän voi enää tulkita Rose Ticon hahmoa.

– Kaipaan Rosea. Kaipaan ehkä sitä, kuka olin kun näyttelin häntä. Minusta tuntuu, joskus, etten tiedä voisinko näytellä häntä enää. Minusta tuntuu, että olen erilainen, Tran mietti IGN:n haastattelussa.

Ääninäyttelijä Cissy Jones mainitsi samassa haastattelussa, miten Rose Ticossa oli ”kaunista, silmät levällään olevaa uteliaisuutta”. Tran oli samoilla linjoilla ja antoi ymmärtää kaipaavansa juuri sellaista puolta Rosessa ja itsessään.

– Mielestäni me kasvamme ja opimme monta kertaa ja jatkuvasti elämämme aikana. Ihmiskokemus on niin rajaton. Voit olla monia eri ihmisiä eri aikoina, mutta kun mietin erityisesti Rosea, ja kuka olin silloin, ja miten onnistuin pääsemään kosketuksiin tietyissä osissa itseäni – en tiedä osaisinko näytellä häntä enää. Kaipaan osia hänestä, Tran pohdiskeli.

Tran meni jopa niin pitkälle, että vertasi itseään nurkassa tupakoivaan vanhaan naiseen, muistelemassa menneitä aikoja. Myös toinen Star Wars -tähti Daisy Ridley poistui aikoinaan sosiaalisesta mediasta tuumien, ettei se sovi hänelle.

Lue myös: Kelly Marie Tran vertasi Star Warsia kamalaan parisuhteeseen: ”Sisälläni oli palo ennen Star Warsia” | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut