Kelly Marie Tran vertasi Star Warsia kamalaan parisuhteeseen: ”Sisälläni oli palo ennen Star Warsia”

Kamala ihmissuhde tai ihmiset voivat viedä hetkeksi maihin.

Osa Star Wars -faneista on tunnetusti armottoman ilkeitä. Yksi heidän vihansa kohteeksi päätyneistä henkilöistä on Kelly Marie Tran, joka joutui aikoinaan poistumaan sosiaalisesta mediasta, sillä tilanne oli vaaraksi hänen omalle mielenterveydelleen.

Tran esitti The Last Jedissa ja The Rise of Skywalkerissa Rose Tico -nimistä hahmoa. Näyttelijä kuvaili The Hollywood Reporterin haastattelussa Star Wars -kokemustaan kuin parisuhteeksi, jossa hän ”rakastui nopeasti ja hyvin julkisesti, ja sitten tuli hyvin julkinen ja nolostuttavan kamala ero”. Hänellä oli onneksi ennen julkisuutta tiivis läheisten joukko, joihin hän tukeutui. Hän kävi myös terapiassa, josta sai apua kokemukseensa.

– Jos joku ei ymmärrä minua tai kokemustani, ei tulisi olla minun osani ottaa vastaan heidän naisvihaansa tai rasismiaan tai kaikkea edellä mainittua. Ehkä heillä ei vain ole mielikuvitusta ymmärtää, että maailmassa asuu erityyppisiä ihmisiä, Tran kertoi oppineensa terapiassa.

Tran sanoi myös, ettei tiennyt agenttien, tiedottajien ja muiden ympärillään häärivien ihmisten neuvojen ja ohjeistusten jälkeen, miltä hänestä itsestään tuntui.

– Jokainen kerta kun niin tapahtuu, minun täytyy ”laittaa luukut kiinni”, lähteä hetkeksi pois ja todella vuorovaikuttaa todellisen maailman kanssa – lukea kirjoja ja sanomalehtiä, mennä patikoinneille, katsoa puuta ja muistuttaa itseäni, että sisälläni oli palo ennen Star Warsia, ennen kaikkea tätä. Ja minun täytyi löytää se uudestaan, Tran sanoi.

Tranilla on pääosa Disneyn animaatiossa Raya ja viimeinen lohikäärme. Se on parhaillaan katsottavissa lisämaksusta Disney Plus -palvelussa – kaikkien tilaajien tiirailtavana se on 4. kesäkuuta alkaen.

Lue myös: Star Wars -tähti oppi Kelly Marie Tranilta suojautumiskeinon trolleja vastaan – kaikkien lienee hyvä yrittää sisäistää se | Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut