Odotettu Marvel-sarja on nyt suoratoistettavissa Disney Plus -palvelussa

Taas riittää viihdettä MCU-kansalle.

20.3.2021 07:30

Disney Plus -suoratoistopalvelu on saanut WandaVisionin jälkeen toisen Marvel-sarjan palveluunsa. Sieltä voi nyt katsella supersankarisarjaa nimeltään The Falcon and the Winter Soldier.

Sarja kertoo Sebastian Stanin esittämän Bucky Barnesin (Winter Soldier) ja Anthony Mackien Sam Wilsonin (Falcon) seikkailuista. Yksi mielenkiintoinen seikka sarjassa on se, mitä Wilson tekee Kapteeni Amerikan hänelle luovuttamallaan kilvellä. Kapun toiveissa varmaankin oli, että Wilson jatkaisi hänen perintöänsä.

Pohjustetaanko sarjassa sitten tulevia elokuvia kuten WandaVisionissa, vai onko se oma, yksittäinen tapauksensa. Marvelin luovalla johtajalla Kevin Feigellä ei ollut tähän selkeää vastausta.

– Toki sarjassa voi olla hahmoja kehittäviä tapahtumia, jotka ovat erittäin merkityksellisiä tarinoissa, joita aiomme kertoa tulevaisuudessa. Joten vastaukseni on sekä että, Feige toteaa hymyillen. – Varsinkin kun sarjan lopussa maapallo halkeaa kahtia. Ups, spoileri. No, ei niin oikeasti tapahdu, Feige tuumi.

Alla traileri.

Voit lukea täältä kattavan pohjustuksen sarjaa varten: WandaVision ei toteuttanut MCU-fanien odotuksia – mitä tekee uusi The Falcon and The Winter Soldier -sarja? | Episodi.fi

Lisää luettavaa