Matt Damon ei pääse kameran taakse – luovutti rikoselokuvansa toiselle ohjaajalle

Myös ylistettu Manchester by the Sea oli alun perin Matt Damonin ohjattavana, kunnes tämä päätti antaa elokuvan sen käsikirjoittaneen Kenneth Lonerganin käsiin.

Pitkään ensimmäistä ohjaustyötään pohjustanut Matt Damon on jättänyt Father Daugher Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses -elokuvan, jossa tähden oli tarkoitus esittää myös pääosaa.

Aikataulusyistä Damon on antanut projektinsa avaimet Warrior ja The Accountant -elokuvat luotsanneelle Gavin O’Connorille. Kiireinen Damon itse pysyy mukana tuottajan roolissa. Elokuvan on käsikirjoittanut Renny Harlinin ohjaaman Cleaner-elokuvan kynäillyt Matthew Aldrich.

Father Daugher Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses kertoo miehestä, joka yhdessä tyttärensä kanssa päätyy kolmen osavaltion mittaiselle rikosretkelle. Ohjaaja O’Connor löytää materiaalista jotain hyvin tuttua.

”Olin vuosia yksinhuoltajana, ja hyvänä isänä oleminen – hyvin esimerkin antaminen tyttärelleni – oli hyvin tärkeää minulle. Mutta isätkin ovat ihmisiä, virheellisiä, eikä meillä välttämättä ollut hyviä esimerkkejä kasvaessamme – ei vahvoja naisroolimalleja. Joten tyttäret voivat olla meille kuin marsilaisia”, ohjaaja selittää.

Lähde: Deadline

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut