Viides Jason Bourne -seikkailu on tulossa, sanoo tuottaja

Jos agenttia alkaa ikä painaa, niin hänet laitetaan muihin hommiin, lupailee tekijä.

1.12.2016 18:15

Kesällä ensi-iltansa saanut Jason Bourne ei ollut yleisöhitti USA:ssa, mutta maailmalla agenttiseikkailu veti sen verran porukkaa teatterin penkeille, että jatko-osaa voidaan alkaa lämmitellä. Yahoon kanssa jutellut tuottaja Frank Marshall sanookin viidennen Jason Bourne -elokuvan olevan todennäköinen, kunhan ohjaaja Paul Greengrassia ja Matt Damonia miellyttävä tarina löytyy.

”Olen jutellut molempien kanssa. He ovat tietenkin hyvin tyytyväisiä edelliseen elokuvaan. Kyse on vain tarinasta. Kuten edellisenkin kanssa, molemmat sanoivat, että jos hyvä tarina löytyy, niin he ajattelevat asiaa. Joten nyt me pidämme tauon ja pureudumme juttuun, jotta löydämme uuden tarinan”, Marshall sanoo.

Marshall ei usko, että viittäkymppiä lähenevän Damonin ikä tulee olemaan ongelma Jason Bournen suhteen.

”Hän ei tule ikuisesti olemaan se Jason Bourne, joka hän oli 15 vuotta sitten, mutta on paljon muitakin asioita, joita hän voi siinä maailmassa tehdä”, tuottaja ilmoittaa.

Sen sijaan Jeremy Rennerin päivät Bourne-elokuvien kantajana näyttäisivät jäävän vain yhteen elokuvaan, The Bourne Legacyyn.

”Enpä tiedä. Se tarina on yhä olemassa myös, mutta se ei ole… Me emme tällä hetkellä suunnittele sitä”, Marshall myöntää.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia