Matthew McConaughey on pössyttelevä rantapummi – ohjaajalla hullu idea elokuvakokemuksen vahvistamiseksi

Smell-O-Vision halutaan tuoda takaisin.

17.10.2017 16:20

Spring Breakers ja Trash Humpers -elokuvistakin tunnettu Harmony Korine tekee seuraavaksi The Beach Bum -nimisen elokuvan, jonka nimikkorooliin on kiinnitetty Matthew McConaughey.

McConaughey esittää elokuvassa Moondog-nimistä rakastettavaa rantapummia, joka viettää aikansa Floridan eteläkärjessä yhdessä Snoop Doggin näyttelemän pössyttelijän kanssa. Korine on sanonut elokuva olevan Cheech & Chong -pössyttelykomedioiden ja vuonna 1973 ensi-iltansa saaneen Scarecrow-elokuvan risteytys.

Ranskalaisen Teleraman haastattelussa palajastuu, että Korinella on villi idea elokuvan teatterikokemuksen autenttisuuden kasvattamiseksi. Ohjaaja ei nimittäin halua katsojan vain näkevän elokuvaa, vaan myös haistavan sen.

”Haluaisin, että elokuvaa esitetään saleissa, jotka levittävät ympärilleen marijuanan savua. Se on mahdollista joissain osavaltioissa, kuten Kaliforniassa, joka on laillistanut sen lääkinnällisen käytön. Meillä on jo noin kolmekymmentä salia mukana tässä”, Korine selittää.

 

Elokuvan kuvausten oli alun perin määrä alkaa jo heinäkuussa, mutta kameroiden eteen ei vielä ole päästy. Jäämme odottamaan, milloin kannabiksen aromit leijailevat teattereihin.

Kuva tv-sarjasta True Detective.

Lähde: The Playlist

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia