Megapaljastus: Ryan Reynolds näyttelee myös toista melko yllättävää hahmoa Deadpool 2:ssa

Spoiler spoiler spoiler spoiler! Jos et ole vielä nähnyt Deadpool 2:ta, niin alla oleva juttu paljastaa yhden elokuvan varjelluimmista salaisuuksista. Spoiler spoiler spoiler spoiler!

18.5.2018 13:31

Deadpool 2:sta on tulossa hyvää vauhtia melko kovan luokan tekijä. Se on hyvää vauhtia nousemassa kaikkien aikojen kovatuloisimmaksi R-leimatuksi elokuvaksi. Saapa nähdä.

Ja sitten siihen spoileriin.

Ryan Reynolds on Deadpool, mutta hän on myös Juggernaut. Elokuvan lopputeksteissä lukee kuitenkin Juggernautin kohdalla vain ”Himself”.

Leffan ohjaaja David Leitch paljasti, kuinka Juggernaut syntyi.

– Juggernaut on hieman meitä kumpaakin. Kaikki syntyi jälkituotannossa. Tarvitsimme kasvonäyttelijän Juggernautia varten. Olin editoimassa ja Ryan kirjoitti lisärepliikkejään, kun hän sanoo, että hoitaa homman, Leitch kertoo.

– Ryan teki tiettyjä kohtauksia dialogia varten, jotka sitten muokattiin tietokoneella. Sen jälkeen hän nauhoitti Juggernautin äänet, jotka taas muokattiin digitaalisesti. Ryanille oli paljon helpompaa vaihtaa Juggernaut-moodiin kuin palkata joku näyttelijä ja odotella häntä ja kaikki se härdelli. Ryanilla on siis käsissään uusi franchise!

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia