Mel Gibson on helvetin pelottava isäpappa Blood Father -leffan trailerissa

Vaikka Hollywood edelleenkin boikotoi Mel Gibsonia, on mies silti tekemässä paluuta valkokankaille. Mad Maxeistä ja Tappavista aseista supertähdeksi ponnistanut Mel tähdittää tulevaa Blood Father -nimistä toimintaleffaa.

8.7.2016 12:42

Gibson on lähivuosina nähty muun muassa Edge of Darknessissa, Machete Killsissä ja The Expandables 3:ssa. Blood Father vie Gibsonin omille juurilleen: väkivaltaiseksi kostokoneeksi.

Gibson esittää John Linkiä, entistä vankia, joka ei ollut kasvattamassa teini-ikäistä tytärtään Lydiaa (Erin Moriarty). Lydia joutuu pakenemaan huumediilereitä ja päätyy isänsä luokse. Lydia on tappanut poikaystävänsä, huumejengin pomon, pelastaakseen erään toisen tytön hengen. Jengi hyökkää Johnin kotiin/tatuointistudioon, eikä se mene aivan odotetulla tavalla. Seuraa ammuskelua, takaa-ajoja, verta ja tuhoa.

Trailerin perusteella voisi sanoa, että Gibson ei ole koskaan ollut näin käärmeissään. Mies näyttää suorastaan maanisen uhkaavalta pitkässä parrassaan, tatuoinneissaan ja pumpatussa kropassaan. Blood Father vaikuttaakin todella lupaavalta toimintarainalta.

Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta USA:ssa leffa nähdään 26. elokuuta.

Katso traileri alta.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa