Mestariohjaaja Michael Mann tekemässä realistisen version klassikkolänkkäristä

Miami Vice -luotsi kehittelee myös nimeämätöntä scifi-projektia.

Director Michael Mann on the set of Public Enemies.

Useampaa projektia pöydällään pyörittävä Michael Mann (Heat, Collateral) on paljastanut kehittelevänsä lännenelokuvaa, joka ottaa pohjakseen John Fordin The Searchers -klassikkoleffastakin tutun tarinan.

Elokuva kertoisi tositapahtumiin perustuvan tarinan 10-vuotiaana Comanche-intiaanien kidnappaamasta Cynthia Parkerista, joka eli lähes koko loppuelämänsä intiaanien kanssa. Parker ”pelastettiin” lopulta 34-vuotiaana, mutta tämä ei pystynyt enää sopeutumaan länsimaiseen yhteiskuntaan ja oli järkyttynyt Comanche-perheensä menetyksestä.

”Se on hyvin kunnianhimoinen tarina, joka seuraa neljää hahmoa, joiden matkat lopulta kohtaavat… Itse asiassa se on sama tarina kuin John Fordin The Searchersissä, lukuunottamatta sen elokuvan ottamia ongelmallisia vapauksia. Cynthia Parkerissa ei ollut mitään samaa kuin Natalie Woodin esittämässä hahmossa. Hän oli nelikymppisenä varakas vaimo ja viiden lapsen äiti, joka ei puhunut englantia ja joka revittiin perheensä luota takaisin valkoisten pariin. Hän yritti paeta lukuisia kertoja, kunnes teki lopulta itsemurhan”, Mann kertoo.

 

Muut Mannin kehittelyssä olevat projektit ovat tuotantoa lähestyvä Enzo Ferrari -elokuva, Vietnamin sodan merkittäviä hetkiä usealta kantilta käsittelevä Hue 1968 -tv-sarja sekä vielä mysteerinä pysyvä scifi-projekti.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut