Midsommar-ohjaajan ja Joaquin Phoenixin uusi elokuva kestää näillä näkymin 3,5 tuntia – A24 haluaa Ari Asterin lyhentävän elokuvaa

Kyllähän tämän mielummin katsoisi kuin monen lyhyemmän elokuvan.

25.5.2022 23:25

Tietojen mukaan ohjaaja Ari Asterin uusin elokuva Disappointment Blvd. kestää kolme ja puoli tuntia. Ainakin nykyinen leikkausversio. Elokuva kertoo ”intiimin ja vuosikymmeniä kestävän henkilökuvan yhdestä kaikkien aikojen menestyneimmistä yrittäjistä”.

Pääroolissa nähdään Joaquin Phoenix, ja muissa rooleissa muun muassa Nathan Lane, Parker Posey, Patti LuPone ja Amy Ryan.

Tuotantoyhtiö A24 haluaisi Asterin lyhentävän elokuvaa. A24 on tuottanut Asterin edellisetkin menestyselokuvat Midsommar – loputon yö ja Hereditary – pahan perintö. Twitterissä on herännyt paljon faneja kuitenkin puolustamaan Asterin visiota, oli se sitten mitä tahansa.

”Ihmiset leiriytyvät ulos kolmeksi päiväksi, jotta pääsevät katsomaan neljän tunnin sarjakuvaelokuvan heppoisalla sisällöllä, mutta 3,5 tunnin Ari Aster -elokuva on liikaa?”, yksi käyttäjä ihmettelee. Toinen sanoo, että katsoisi mielummin neljän tunnin Aster-leffan, kuin kolmen tunnin elokuvan Batmanista ja hänen äänekkäästä autostaan.

”Ihmiset kritisoivat Ari Asteria, joka teki kaksi vuosikymmenen parhaista kauhuelokuvista, 3,5 tunnin elokuvasta, samaan aikaan kun he istuvat kolme tuntia saman Marvel-leffan ääressä kolme kertaa vuodessa kuin hiiret.”

 

Lisää luettavaa