Miksei tätä Batman-elokuvaa tehty? Adam Westillä oli pähkähullu idea Lepakkomies-leffaksi

Lepakkomiestä 1960-luvun camp-henkisessä Batman-sarjassa esittänyt Adam West suunnitteli aikoinaan omaa Batman-elokuvaansa, jonka juoni oli uskomattoman älytön.

West kertoi ideastaan Rolling Stone -lehdelle.

– Bruce Wayne on periaatteessa eläköitynyt maatilalleen New Mexicoon puhdistettuaan Gotham Cityn. Suurin osa konnista oli mielisairaaloissa tai vankiloissa. Joten keksin uuden superpahiksen, jonka nimi oli Sun Yat Mars. Hän oli niin inhottava, että hän suunnitteli vapauttavansa vankina olleet konnat yhtenä myrskyisenä yönä. Hän halusi tehdä heistä apureitaan, West kertoi elokuvaideastaan.

– Tämän lisäksi hän kidnappasi yliopisto-opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Hän vei heidät zombi-satelliitilleen, joka oli Alien-tyylinen. Siellä he marssivat kuin Dracula – pitkissä jonoissa kauheisiin koneisiin, jotka imivät heidän aivonsa pois.

– Elokuva olisi alkanut kohtauksella, jossa Bruce ratsastaa kuunvalossa tyttöystäviensä kanssa. He törmäävät silvotun lehmän ruumiiseen, jota ympäröi poltettu ruoho. Et tiedä, oliko avaruusalus mukana vai ei. Se kaikki on hyvin mysteeristä. Samaan aikaan Dick Graysonista on tullut laulava lääketieteen opiskelija. Hän jahtaa sairaanhoitajia ympäriinsä kitaransa kanssa – Mercy-sairaalan Bruce Springsteen. Me yhdistämme voimamme ja voitamme kaikki ne tyypit, West summaa.

Valitettavasti Westin suunnittelema Batman-elokuva ei koskaan toteutunut.

Kuva: Batman

Lähde: Uproxx

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut