Missä Stars Hollow’n asukkaat olisivat nyt? Gilmoren tytöt -näyttelijät kertovat

Rakastetun Gilmoren tytöt -sarjan näyttelijäkaarti tapasi jälleen toisensa Texasissa viikonloppuna järjestetyillä televisiofestivaaleilla. Näyttelijöiltä kysyttiin, missä he uskoisivat roolihahmonsa olevan nyt, jos sarjan tekemistä ei olisi lopetettu vuonna 2007. Vastaukset on koottu alle.

Alexis Bledel: ”Rory olisi toimittaja ja jatkaisi kunnianhimoisella urapolullaan.”

Kelly Bishop: ”Jos Richard (Edward Herrman, joka kuoli 2014) olisi vielä elossa, viettäisimme melko samanlaista elämää. Mielestäni olimme siihen tyytyväisiä. Nyt Emily olisi kuitenkin leski. Se olisi täysin toinen tilanne, joten en tiedä, missä hän olisi.”

Scott Patterson: ”Luke on joko pysynyt Stars Hollow’ssa tai sitten sulkenut ravintolansa ja muuttanut järven rannalle.” Lauren Grahamin kysyessä, onko Lukella tyttöystävää, Patterson vastaa: ”Lorelai tulee aina välillä kyselemään kalastusvinkkejä.” Graham kommentoi tähän: ”Uskon heidän olevan varmasti yhdessä. Mutta minä en kalasta.”

Milo Ventimiglia: ”Jess on luultavasti vieläkin sama Jess ja pakenee, kun ympärille ilmaantuu liikaa ihmisiä.”

Keiko Agena: ”Minun mielessäni Lane yrittää miettiä, millainen äiti hän haluaa olla. Hän haluaa olla Lorelai, mutta luulen että sydämessään hän haluaa olla myös hieman samanlainen kuin oma äitinsä. Toivon Lanen soittavan vieläkin musiikkia Hep Alienissa.”

Yanic Truesdale: ”En koskaan oikein ymmärtänyt, miten Michel oli päätynyt Stars Hollow’hin. Ehkä hän olisi nyt avannut oman hotellin Pariisissa, koska ei enää sietänyt amerikkalaisia.”

Liza Weil: ”Haluan ajatella, että Paris ja Doyle ovat vieläkin yhdessä. Mielestäni he olivat todella hyvä pari.”

Matt Czuchry: ”Logan ei kävisi töissä. Enempää en osaa sanoa.”

Liz Torres: ”Luulin aina, että Miss Pattysta tulisi Stars Hollow’n pormestari.”

Jared Padalecki: ”Dean olisi luultavasti jatkanut ruokakaupassa työskentelyä ja lopulta omistanut sen.”

 

Haluatko nähdä, miltä näyttelijät näyttävät nykyään? Katso tuoreet kuvat täältä.

Lähde: Today
(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät jutut