Mitä Luke eli Mark Hamill ajattelee The Mandalorian -sarjasta? ”Olen erittäin vaikuttunut”

Kelpaa legendallekin.

15.5.2020 07:33

Luke Skywalkerina kaikkien tuntema näyttelijä Mark Hamill on hänkin katsonut kehuttua The Mandalarian -sarjaa. Hänellä ei ole siitä pahaa sanottavaa.

– Mielestäni heillä on hieno etu Mandalorianissa, koska tarinankerronta on taloudellista. Heillä ei ole taakkana tehdä jättimäisiä erikoistehosteita kuten elokuvissa. Se tavallaan palaa takaisin Georgen (Lucas) perusjuttuihin olemalla länkkäri avaruudessa. Siinä on Sergio Leone -länkkärin sävy, Hamill aloitti.

– Olen erittäin vaikuttunut siitä ja tämä on minusta heiltä erittäin älykäs siirto, koska et voi jatkaa aiempien saavutusten ylittämistä. Kuten supersankarielokuvien täytyy olla näitä mahtavia eepoksia. The Mandalorianissa he voivat keskittyä enemmän hahmoihin ja tarinankerrontaan. Minusta se on erinomaista, Hamill hehkutti.

Hamill osaa olla myös kriittinen Star Warseja kohtaan, joten hän varmasti aidosti pitää sarjasta. Hänellä ei myöskään ole enää mitään syytä kumarrella Disneyn tai Lucasfilmin suuntaan, sillä hänen osuutensa Star Wars -universumissa on hyvin todennäköisesti ohi.

The Mandalorian on katsottavissa Disney Plus -suoratoistopalvelusta. Se saapuu Suomeen syyskuussa.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa