Mitä nyt taas DC? Joss Whedon ulos Batgirl-projektista

DC:llä/Warnerilla on melko tuulista näinä päivinä.

Joss Whedon, mies joka säntäsi Justice Leaguen apuun, ohjasi The Avengersin sekä Avengers: Age of Ultronin on myös sama mies, joka loi huippusuositun Buffy The Vampire Slayerin ja vaikka mitä muuta. DC pestasi hänet tekemään Batgirlin.

Nyt Whedon on jättänyt projektin. Tällä kertaa ei viitata taiteellisiin erimielisyyksiin, vaan mies kertoo, ettei vain saanut mitään aikaiseksi. Häneltä kesti useampi kuukausi tajuta, ettei ole saanut toimivaa käsikirjoitusta kirjoitettua.

Taustalla on myös eräs isompi kynimättä jäänyt lepakko. Ohjaajan ex-vaimo Kai Cole syyttää miestä huijariksi ja tekopyhäksi ihmiseksi, kun Whedon kutsuu itsään feministiksi. Colen mukaan mies petti häntä useasti ja väittääkin ohjaajan käyttävän feministiväitteitä vain pokauspuheena. Whedonilla huhutaan olevan myös jonkinlainen seksuaaliseen häirintään liittyvä skandaali odottamassa julkistamistaan.

Emme tiedä sen tarkemmin, mutta kyllä tässä taas vähän haiskahtaa muutkin asiat kuin se, että kymmeniä vuosia fantasia- ja scifi-käsikirjoituksia rustannut ohjaaja ei saa aikaiseksi yhtä supersankarielokuvan käsistä.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut