Mitä on luvassa The Rise of Skywalkerin jälkeen? Lucasfilmin pomo kommentoi

”Mahdollisuudet ovat rajattomat.”

Star Wars: The Rise of Skywalker tulee ensi kuussa päättämään yhdeksän elokuvan mittaisen avaruussaagan. Moni odotti, että seuraavaksi nähtäisiin joko Rian Johnsonin (The Last Jedi) tai Game of Thrones -luojien David Benioffin ja D.B. Weissin kehittämä trilogia. Raportoidusti Marvelin Kevin Feige saattaa niin ikään kehittää Star Wars -elokuvan.

Benioffin ja Weissin kehittelemä trilogia saattaakin vielä toteutua, mutta todennäköisesti ilman heitä. Parivaljakko näet valitsi 200 miljoonan arvoisen Netflix-diilin Star Wars -elokuvien sijaan.

Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy tuumi nyt, ettei seuraavaa elokuvaa The Rise of Skywalkerin jälkeen ole vielä päätetty. Se on tiedossa, että uutta leffaa saadaan odotella aimo tovi, sillä Disney ja Lucasfilm päättivät laittaa Star Warsit telakalle. Tähän oli syynä Solo: A Star Wars Story -elokuvan kehno menestys.

– Tutkimme nyt monia juttuja ja tapoja, miten aloittaisimme tai emme. Kuten voit kuvitella. Mennäkö taaksepäin vai eteenpäin? Kaikki nuo kysymykset tarvitsevat vastauksen. Pysymmekö samassa galaksissa? Menemmekö toiseen? Universumi on loputon, Kennedy nauroi.

Kennedy sanoi mahdollisuuksien olevan rajattomat, joka on yhtäaikaa vapauttavaa ja jännittävää, mutta luo myös painetta ja ahdistusta.

The Rise of Skywalkerin ensi-ilta on 18.joulukuuta.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut