Miten yhdistää suurvallan hallitsiminen ja äitiys? Vaikuttavan historiallisen draaman uudella kaudella mukana mm. Game of Thrones -suosikki!

Toisen kauden tänään Yle TV1:llä aloittava Victoria jatkaa kiehtovaa tarinaa hallitsimisen ja avioliiton, perheen ja vallan yhdistämisestä.

27.3.2018 10:51

Brittiläisen ITV-kanavan ja amerikkalaisen PBS-kanavan yhteistyössä julkaisema Victoria-sarja kertoo nimensä mukaisesti Britannian kuningatar Viktoriasta ja hänen valtakaudestaan 1800-luvulla.

Ensimmäisellä kaudellaan hurmanneen sarjan toisen kauden jaksoja on saatu Suomessa odottaa melkein vuoden ajan, vaikka jaksot esitettiin Briteissä jo viime syksynä ja Yhdysvalloissakin alkuvuodesta.

Victorian toisella tuotantokaudella keskiössä on Viktorian (Jenna Coleman, Doctor Who) ja Albertin (Tom HughesRealive) tuore avioliitto ja alati laajeneva nuori perhe. Kitkaa pariskunnan välille aiheuttaa Viktorian raskauksien aikainen Albertin sijaishallitsijuus, sillä kuningattaren tilan vuoksi tältä pimitetään valtakunnan asioita. Viktoriaa patistetaan keskittymään perheeseensä, mutta tämän velvollisuudentunto taistelee hallitsijan roolin puolesta.

Mukana toisella kaudella ovat myös lordi Melbourne (Rufus SewellYhdestoista tunti), jonka erityislaatuinen ystävyys kuningattaren kanssa pääsee jälleen esille, sekä Buccleuchin herttuatar (Diana RiggGame of Thrones), joka nousee kuninkaallisen talouden korkea-arvoisimmaksi naiseksi ja kuningattaren ystäväksi.

Victoria-sarjan toinen tuotantokausi alkaa Yle TV1:ssä tiistaina 27. maaliskuuta klo 21.30.

Katso alta sarjan tekijöiden tunnelmia toiselta kaudelta!

Lisää luettavaa