Moni Game of Thrones -juonikulku jäi kertomatta loppuun – tässä niistä osa

Metro-julkaisu keräsi yhteen epäloogisuuksia ja juonikulkuja, jotka eivät saaneet Game of Thronesissa hääviä selitystä tai päätöstä.

21.5.2019 21:03

Gendryn potentiaali hallitsijaksi sivuutettiin kokonaan kahdessa viimeisessä jaksossa. Hänestä paljastettiin aiemmin, että hän oli kuningas Robert Baratheonin äpärälapsi.

Raskaana olevaa Gillyä ja hänen lastaan ei nähty enää Talvivaarasta lähtemisen jälkeen.

Cersei käytti raskauttaan apuna sekä Jaimen että Euronin manipuloimisessa. Hän sanoi molemmille lapsen olevan heidän. Asiaa ei käsitelty siinäkään vaiheessa, kun Jaime ja Euron taistelivat keskenään.

Onko talvi vielä tulossa? Viimeinen jakso nimittäin näytti melko kesäiseltä loppuvaiheessa. Ehkäpä tähän sitten vaikutti Night Kingin kukistuminen.

Daario Naharis jäi Meereeniin kaudella kuusi Daeneryksen lähtiessä Westerosiin. Häntä ei sen koommin nähty, vaikka hänellä oli iso rooli Daeneryksen rinnalla.

Meera Reed auttoi Branin muurin pohjoispuolelle ja takaisin Talvivaaraan. Hänestäkään ei ole kuultu sen koommin.

Ellaria Sand kahlittiin Kuninkaansataman tyrmään. Onko hän vieläkin siellä?

Kaudella kaksi nähtiin Qarthissa mysteerinen maskilla varustettu hahmo Quaithe, jonka kautta Daenerys näki visioita tulevasta. Hänellä oli isompi rooli kirjoissa, eikä häntä nähty enää sarjassa.

Bran hankki itselleen mystisiä taitoja sarjan varrella. Ne jäivät kuitenkin melkeinpä kokonaan käyttämättä viimeisellä kaudella.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa