MTV Katsomoon lisättiin huippuluokan brittisarja nerokkaasta poliisista – kaikki kaudet kerralla katsottavana

IMDb-arvosana on 8,4.

17.1.2024 06:00

MTV Katsomo Plussassa on nyt katsottavana psykologinen rikossarja Luther.

Neil Crossin BAFTA- ja Emmy-palkitun Luther-sarjan pääosassa nähdään Golden Globe -voittaja Idris Elba (The Wire). Lähes nerokasta, impulsiivista rikoskomisariota riivaavat sisäiset demonit, mutta se vaikuttaa antavan hänelle voimaa rikostapauksia ratkoessaan. Hän kulkee polkuja, joita kukaan muu ei rohkene kulkea.

Sarjassa nähdään Elban lisäksi muun muassa Ruth Wilson, Steven Mackintosh, Indira Varma, Paul McGann, Saskia Reeves, Warren Brown, Dermot Crowley, Nikki Amuka-Bird, Sienna Guillory ja David O’Hara.

Ruth Wilson ja Idris Elba.

Elba sai John Lutherin roolistaan Critics’ Choice Television Award, Golden Globe ja Screen Actors Guild Award -palkinnot. Sarja on saanut lisäksi yksitoista Primetime Emmy Award -ehdokkuutta eri kategorioissa.

Sarjasta on tehty ensi-iltansa helmikuussa 2023 saanut elokuva Luther: The Fallen Sun, ja se on katsottavissa Netflixissä. Pääosissa nähdään Elba, Andy Serkis ja Cynthia Erivo.

Kaikki Lutherin kaudet julkaistaan kerralla. Ne ovat katsottavissa maksullisella MTV Katsomo Plus -tilauksella. Sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. Alla traileri.

Lue myös: MTV Katsomossa on nyt ilmaiseksi nähtävä rikossarja – kertoo kansainvälisestä poliisien yhteistyöstä – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa