Muistatko Jurassic Park -näyttelijätär Laura Dernin? Tältä hän näyttää nykyään

Star Wars -fanitkin pääsevät nauttimaan tähden näyttelijänlahjoista.

Monien lapsuuden, nuoruuden tai muuten vain mielielokuvia on varmasti Steven Spielbergin ohjaama, Michael Crichtonin kirjaan perustuva Jurassic Park.

Elokuva herätti elokuvallisten ansioidensa lisäksi keskustelua siitä, voisiko dinosauruksia oikeasti kloonata meripihkaan jumahtaneista hyönteisistä. Ainakaan vielä näin ei ole tapahtunut, vaikkakin Harvardin yliopistossa mammutin kloonaus on jo lähellä.

Elokuvassa kloonauksen vähemmän mukavia seurauksia pääsivät ihmettelemään muun muassa tähdet Laura Dern ja Sam Neill. Kohtausta, jossa parivaljakko näkee ensimmäisen kerran dinosauruksia käytetään netin reaktiokuvissa ja -videoissa vielä näinäkin päivinä.

Laura Dern lieneekin suurelle yleisölle tutuin juuri Jurassic Park -elokuvasta. On hänet toki monessa muussakin elokuvassa nähty, kuten David Lynchin Blue Velvet – ja sinisempi oli yö -elokuvassa. Hänellä on myös rooli Star Wars: The Last Jedi -leffassa.

Näyttelijän työt jatkuvat kiivaana, sillä hänellä on nytkin tulossa kuusi eri projektia. Yksi niistä on esiintyminen tulevassa Twin Peaks -sarjassa. Alla kuvia tähdestä.

Thanks for a fun day, April, and everyone @laweekly

Käyttäjän @lauradern jakama julkaisu

At New York Film Festival for Kelly Reichardt’s beautiful new film #certainwomen

Käyttäjän @lauradern jakama julkaisu

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut