Muistatko Xena-näyttelijä Lucy Lawlessin, 55? Tältä hän näyttää nyt

Tehnyt viime aikoina tv-sarjaa.

2.4.2023 06:00

Näyttelijä Lucy Lawless täytti 29. maaliskuuta 55 vuotta. Hänet tunnetaan Suomessa varsinkin Xena-sarjasta, joka oli spin-off tv-sarjasta Hercules. Xena kuitenkin yllätti ja oli emosarjaansa suositumpi.

Lawless näytteli sarjassa fantasiamaailmaan sijoittuvaa soturiprinsessaa, jossa hänen luotettu kumppaninsa oli Gabrielle (Renee O’Connor). Suomessa sarjaa esitettiin vuosina 1997-2004, ja sen jälkeenkin sitä on nähty uusintana.

Scifin ystävät tietävät, että Lawless näytteli myös monien tykkäämässä Battlestar Galactica -sarjassa. Hän esitti siinä toimittajaa.

Lawlessilla on riittänyt vuosien varrella töitä, mutta juuri nyt hänellä ei ole listattuna tulevia projekteja IMDb:ssä. Hänen viimeisin työnsä on tv-sarja My Life Is Murder, joka on kestänyt kolme kautta. Neljättä kautta ei ole vielä vahvistettu. Lisäksi hän ääninäytteli elokuvassa Minions: The Rise of Gru vuonna 2022.

Lucy Lawless sarjan My Life Is Murder uusimmalla, kolmannella kaudella.

Alla muutamia mielenkiintoisia faktoja Lawlessista.

Peter Jackson pyysi häntä koe-esiintymään Galadrielin rooliin. Lawless kuitenkin joutui jättämään koe-esiintymisen väliin raskauden vuoksi.

Lawlessin ruutuaikaa jouduttiin leikkaaman Xenan kaudella kaksi, ja kausi keskittyi tarkoitettua enemmän muihin hahmoihin. Tämä johtui hänen loukkaantumisestaan, kun hän putosi hevosen päältä harjoitellessaan The Tonight Show with Jay Leno -ohjelman jaksoa varten.

Hänelle tarjottiin Ellen Tigh’n roolia Battlestar Galacticassa, mutta hän kieltäytyi siitä. Roolin otti vastaan Kate Vernon, ja käsikirjoittajat kehittivät Lawlessille D’anna Biersin roolin.

Alla julkaisuja Lawlessista sekä sarjan My Life Is Murder traileri.

Lue myös: Illalla tv:ssä: Liam Neesonilla oli Taken-jatko-osaan ehdoton vaatimus – olisi muuten jättänyt tekemättä – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia