Muistatko vielä Buffy-sarjan kauniin Alyson Hanniganin? Tältä 49 täyttänyt tähti näyttää nyt

Edelleen hyviä ystäviä Buffy-sarjan tyyppien kanssa.

25.3.2023 18:30

24. päivä maaliskuuta 49 vuotta täyttänyt Alyson Hannigan muistetaan erityisesti sarjasta Buffy, vampyyrintappaja, jossa hän hauskuutti koomisilla kyvyillään. Hän on edelleen hyvä ystävä sarjan näyttelijöiden Sarah Michelle Gellarin ja Emma Caulfield Fordin kanssa. Hän on myös sarjan luojan Joss Whedonin lapsen kummi.

Myöhemmin hän on työskennellyt muun muassa American Pie -elokuvissa, sekä suositussa sarjassa Ensisilmäyksellä. Viime vuosina hänet on saattanut nähdä myös Penn & Teller: Naruta meitä -ohjelman juontajana.

Näyttelijäksi Hannigan hivuttautui koe-esiintymisten kautta. Hän kävi niissä aina vierailtuaan isänsä luona Santa Barbarassa. Muuten hän asusteli nuoruutensa äitinsä kanssa. Koulutukseltaan Hannigan on psykologi.

Triviana kerrottakoon vielä, että Hannigan pelasi teininä jalkapalloa. Hän kuitenkin lopetti loukkaantumisen vuoksi.

Seuraavana Hanniganilta on tulossa komedia Dodie & Cheryl Get Hitched, joka kertoo kahdesta pikkukaupungin lesbosta. He päättävät mennä naimisiin, mutta kaikki ei suju muitta mutkitta. Elokuvassa nähdään myös ainakin Mira Sorvino.

Alla Hanniganin jakamia Instagram-kuvia. Lue myös: Kanye West ilmoitti jälleen pitävänsä juutalaisista – mielen muutti Hollywood-tähti Jonah Hillin elokuva – Episodi.fi

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa