Kanye West ilmoitti jälleen pitävänsä juutalaisista – mielen muutti Hollywood-tähti Jonah Hillin elokuva

Westin kommenteista on aiheutunut paljon porua.

25.3.2023 14:28

Poptähti Kanye West on herättänyt huomiota antisemitistisillä kommenteillaaan, mutta nyt hän vaikuttaa jälleen pitävän juutalaisista. Hänen päänsä käänsi Hollywood-näyttelijä Jonah Hill.

– Jonah Hillin katsominen 21 Jump Streetissä sai minut pitämään juutalaisista ihmisistä uudelleen, West julisti Instagramissa.

– Kenenkään ei pitäisi muuntaa vihaansa yhtä tai kahta henkilöä kohtaan vihaksi miljoonia ihmisiä kohtaan, West jatkoi.

– Kiitos Jonah Hill rakastan sinua.

21 Jump Street (2012).

West kirjoitti myös kommentin, että ”ketään kristittyä ei voida leimata antisemiitiksi, koska Jeesus on juutalainen”.

Järjestö StopAntisemitism julisti Westin aiemmin vuoden antisemiitiksi. Hänet on tuominnut myös monet viihdemaailman vaikuttajat ja poliittiset henkilöt sekä järjestöt, jotka edustavat juutalaisia yhteisöjä.

Westin kommentit ovat saaneet karsastusta myös sosiaalisessa mediassa. Hänen tilinsä on laitettu jäähylle useampaan otteeseen.

Westille on tullut myös taloudellisia menetyksiä. Hän menetti sopimukset ainakin Balenciagan, Adidaksen ja Gapin kanssa. Lisäksi hän menetti The School Of The Art Institute Of Chicagon myöntämän kunniatittelin.

Anti Defamation League -järjestön raportin mukaan Westin kommentit on yhdistetty ainakin 30 eri viharikokseen Yhdysvalloissa.

Lue myös: Kanye West väitti Quentin Tarantinon tehneen hänen ideastaan leffan – ”Hän muunsi sen elokuvaksi” – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia