Kulttihahmo Borat haukkui Kanye Westin ja Donald Trumpin: ”Mitä sille kauniille ja virheettömälle oranssille iholle on käynyt?”

Borat pääsi laukomaan kunnon tavaraa.

7.12.2022 14:51

Sacha Baron Cohen palasi rooliinsa Boratina osana U2-bändin juhlallisuuksia Kennedy Center Honors -gaalatapahtumassa.

Cohen on puhunut lähiaikoina paljon sosiaalisen median antisemitismistä ja otti siihen kantaa tälläkin kertaa.

– Minulle on kerrottu, että USA:n presidentti on täällä tänään. Missä oikein olet, herra Trump? Et näytä voivan erityisen hyvin, Borat osoitti sanansa presidentti Joe Bidenille.

– Minne sinun jättimäinen vatsa on kadonnut? Ja mitä sille kauniille ja virheettömälle oranssille iholle on käynyt?

– Ai sinulla on myös uusi vaimo. Vautsi vau! Hän on erittäin eroottinen, Borat sanoi Jill Bidenille.

– Olen järkyttynyt antisemitismin määrästä USA:ssa. Se ei ole oikein. Kazakstan on juutalaisvainon numero ykkönen! Lopettakaa harrastustemme varastaminen. Lopettakaa varastaminen, Borat tykitti Trumpin suuntaan.

– Ja entäs tämä teidän Kanyenne? Hän yritti muuttaa Kazakstaniin ja muuttaa nimensä Kazakstan-ye Westiksi, mutta sanoimme ei. Hän on aivan liian antisemitisminen jopa meille.

Borat nosti hattua U2-bändin suuntaan, jota kutsui MeTooksi, ja luki yleisölle vanhempiensa kazakstaniksi kirjoitetun kirjeen.

– Käännän kirjeen teille. Siinä lukee, että olisitteko niin ystävällisiä ja poistaisitte surkean albuminne minun uudesta iPhone 6:sta, jolla Borat viittaa vuoteen 2014 ja U2:n Songs of Innocence -levyyn, jonka jokainen iTunes-asiakas sai tililleen vastoin tahtoaan.

Borat lopetti yhtä räiskyvästi kuin aloittikin ja kertoi presidentti Bidenille, että ”oli ilo tuottaa sinulle nautintoa suullani.”

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa