Kanye West väitti Quentin Tarantinon tehneen hänen ideastaan leffan – ”Hän muunsi sen elokuvaksi”

Ei vaikuta kuitenkaan katkeralta.

23.10.2022 21:30

Kohuja aikaansaava poppari Kanye West esitti yllättävän väitteen Quentin Tarantinosta ja Jamie Foxxista. Popparin mukaan kaksikko sai häneltä elokuvaidean.

West viittasi elokuvaan Django Unchained, joka on lännenelokuva, jonka pääosassa nähtiin Foxx. Muita elokuvan näyttelijöitä ovat muun muassa Christoph Waltz, Samuel L. Jackson ja Leonardo DiCaprio.

West esitti väitteensä Piers Morganin haastattelussa. Westin mukaan Tarantino ja Foxx saivat ideansa Westin musiikkivideoideasta, jonka hän esitteli Tarantinolle ja Foxxille vuonna 2005.

West väitti tapauksen liittyvän kappaleeseen Gold Digger, ja antoi ymmärtää, että Tarantino teki musiikkivideoideasta elokuvan. Näin ollen ainakin joitakin Westin ideoita olisi mahdollisesti käytetty Tarantinon Django Unchained -elokuvassa.

– Hän muunsi sen elokuvaksi, West väitti.

Poppari ei vaikuta olevan katkera, sillä hän kehui äskettäin Foxxia jo poistetussa Instagram-viestissä. Westin mielestä Foxx olisi sopiva näyttelemään häntä elokuvassa.

– Valintani on Jamie Foxx. Yksi suurimmista neroista, West tuumi Instagramissa.

Kanye West on viime aikoina ollut kohun keskellä muun muassa antisemitististen kommenttiensa vuoksi. Hän myös väitti, että George Floydin kuolema johtui pikemminkin fentanyylin yliannostuksesta kuin poliisin julmuudesta. Piers Morganin tekemä haastattelu alla, ja Django Unchained -kommentti kohdassa 6:30.

Lue myös: Tässä ovat Hollywoodin ylimielisimmät julkkikset – yllättäviäkin nimiä – Episodi.fi

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa