Huh huh! Muistatko vielä uhkean ruotsittaren Victoria Silvstedtin, 48? Näin seksikkäästi ikinuori nainen poseeraa edelleen

Victoria Silvstedt saavutti suosionsa huipun kenties vuonna 1997, kun hänet valittiin Playboyn vuoden leikkikaveriksi. Monipuolinen tähti on menestynyt myös hittikappaleellaan.

28.3.2023 05:30

48-vuotias Victoria Silvstedt on ruotsin Skelleftehamnissa syntynyt malli, näyttelijä, laulaja ja televisiopersoona. Hän nousi aikoinaan julkkikseksi kauneuskilpailusta, jossa valittiin Miss Ruotsi. Vuonna 1997 hänet puolestaan valittiin Playboyn kuukauden Playmateksi.

Tähti tunnetaan muun muassa elokuvista SEKOpallo ja Boat Trip, jotka molemmat ovat komedioita. SEKOpallossa pääosissa olivat South Park -luojat Trey Parker ja Matt Stone.

IMDb:stä Silvstedtiltä löytyy vajaat 30 mainintaa esiintymisistä elokuvissa ja tv-sarjoissa. 2000-luvun alkupuolella hän esitti Ocean Ave. -tv-sarjassa poliisi Johanna Marsdenia. Vuodesta 2013 saakka hänellä on kuitenkin ollut hiljaista näyttelyrintamalla.

Naiselta löytyy myös musiikillisia lahjoja, sillä meriiteistä löytyy hittikappale Girl on the Run, joka oli vuonna 1999 eurooppalaisten listojen kärjessä. Alla listattuna muutamia faktoja Silvstedistä.

Hän on näytellyt roolihahmoa nimeltään Inga kolme kertaa ja hahmoa nimeltään Ingrid kahdesti.

Tähden harrastuksiin kuuluvat ratsastus ja laskettelu, ja hän osaa puhua äidinkielensä lisäksi englantia, ranskaa ja italiaa.

Hän oli Donald Trumpin vaimon Melanie Trumpin kämppäkaveri aloittaessaan mallinuraansa Pariisissa 90-luvun puolessa välissä. Melanien nimi oli tuolloin Melanija Knavs.

Silvstedt viihtyy laskettelumäkien ja ratsastuksen lomassa myös Instagramissa. Alla hänen jakamiaan Instagram-kuvia.

Lue myös: Mahtava komediasarja ei lähdekään Netflixistä! Viiden kauden viihdepläjäykseen kannattaa tutustua – Episodi.fi

Lisää luettavaa