Näin Star Warsin kuvauksissa salaillaan – ”Turvajärjestelyjen määrä on aivan hullua!”

Erikoista mutta ymmärrettävää.

Star Wars -elokuvat ovat täynnä salaisuuksia, joten Lucasfilm yrittää tehdä kaikkensa, jotta juonipaljastukset eivät leviä. Huolenaiheena eivät ole kuitenkaan pelkät juoneen liittyvät paljastukset, vaan lähestulkoon kaikki tieto koskien elokuvia yritetään pitää salassa.

Tulevassa Star Wars: The Last Jedissä Rose-kapinallista näyttelevä Kelly Marie Tran kertoi, kuinka näyttelijät kuljetetaan kuvauksiin ilman, että heitä huomataan.

– Kaikki laitetaan sellaisiin autoihin, joissa on pimennetyt ikkunat. Kaikki puetaan mustiin kaapuihin. Ne ovat salaisuuskaapuja, jotta kukaan ei tiedä, kuka kaavun alta löytyy. Turvajärjestelyjen määrä on aivan hullua, Tran selitti. Hän on aiemmin paljastanut, ettei saanut kertoa tutuilleen saaneensa roolin Star Warsista, vaan hänen täytyi valehdella jopa vanhemmilleen.

Ratkaisu on ymmärrettävä, sillä kuljetusten yhteydessä pieniä paljastuksia voi helposti syntyä, jos vaikka sankari Reytä esittävä Daisy Ridley ja pahis Kylo Reniä esittävä Adam Driver nähdään nousemassa samaan autoon. Hahmojen vaatteista voi tehdä päätelmiä, sillä sankarit pukeutuvat yleensä vaaleampiin vaatteisiin kuin synkät pahuuden hahmot, joten on tärkeää peittää kaikkien asut samanlaisilla kaavuilla.

Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa 13. joulukuuta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut