Rian Johnson ohjaa uuden Star Wars -trilogian! Tällainen se on!

Star Wars -viihdettä luvassa vielä vuosiksi.

10.11.2017 05:35

Lucasfilm julkisti juuri Star Wars -faneja lämmittävän tiedon. Uusi trilogia on tulossa!

Uuden Star Wars -maailmaan sijoittuvan trilogian kehittämisen on saanut harteilleen The Last Jedi -ohjaaja Rian Johnson. Screen Rantin mukaan Johnson on tiettävästi onnistunut niin hyvin The Last Jedi -elokuvan kanssa, että hän sai kunnian kehittää uudet elokuvat.

Rian Johnson ohjaa ja käsikirjoittaa ainakin ensimmäisen osan. Apua hän saa pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltaan Ram Bergmanilta.

Jotain tietoakin uudesta trilogiasta on. Sen kerrotaan sijoittuvan galaxin kolkkaan, jota ei ole ennen nähty Star Wars -elokuvissa. Näyttelijöinä tullaan näkemään uusien lisäksi myös vanhoja tuttuja.

– Me kaikki rakastimme työskennellä Rianin kanssa The Last Jedissä. Hän on luova voima, ja hänen työskentelynsä seuraaminen The Last Jedissä oli alusta loppuun saakka yksi urani suurimpia iloja, Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy ylisti.

Johnson ja Bergman puolestaan sanoivat yhteisessä lausunnossaan, että ”yhteistyö Lucasfilmin ja Disneyn kanssa The Last Jedin tiimoilta on ollut elämämme parasta aikaa.”

– Star Wars on suurin moderni mytologia. Me olemme onnekkaita, koska olemme saaneet osallistua siihen. Emme malta odottaa jatkamista uusien (Star Wars) elokuvien parissa, he lisäsivät.

Screen Rant arveli uuden trilogian ensimmäisen elokuvan ensi-illan olevan vuonna 2021.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa