Näissä elokuvateattereissa Apulanta-elokuvan voi vielä nähdä – katso lista täältä

Apulanta-yhtyeestä kertova Teit meistä kauniin on poistunut Finnkinon teatteriohjelmistosta, koska elokuva on nyt vuokrattavissa Elisa Viihde -suoratoistopalvelussa.

Suomessa on kuitenkin teattereita, joissa Tuukka Temosen ohjaaman elokuvan voi nähdä. Teit meistä kauniin -elokuvan virallisen tiedotteen mukaan sitä esitetään seuraavissa teattereissa:

Lahti, Iiris
Kauhava, Y-kino
Kouvola, Kino 123
Kuusankoski, Studio 123
Heinola, Elo
Mäntyharju, Kino
Alahärmä, Magnum
Joensuu, Tapio
Varkaus, Maxim
Iisalmi, Kuvalipas
Järvenpää, Studio 123
Salo, Bio Salo
Hyvinkää, Julia
Kotka, Kinopalatsi
Suonenjoki, Kino Rio
Tampere, Cinola

Esimerkiksi Kauhavan Y-kinon Ilkka Peura jatkaa Teit meistä kauniin -elokuvan pyörittämistä.

”Esittämiseen ei liity mitään ihmeellistä, pyöritän sitä alkuperäisen suunnitelman mukaan. Kun kuulin Elisa Viihteen digivuokrauksesta, vedin kyllä herneen nenään, mutta se on eri asia kuin bisnes. Leffa kiinnostaa edelleen katsojia, siksi näytän sitä. Jos olisin tiennyt digijakelusta viikkoa etukäteen, olisin voinut huomioida sen omassa bisneksessäni esim. laittamalla enemmän näytöksiä viimeiselle viikolle ja markkinoida sitä lehdessä. Jos joku elokuvateatteriyrittäjä vetää Teit meistä kauniin -elokuvan pois ohjelmistostaan sen takia, että on hermostunut tästä, se on mielestäni huonoa bisnestä ja niiden on varottava, etteivät potkaise itseään nilkkaan. Jos kävijöitä riittää, näytöksiä jatketaan. Elokuvien ohjelmistossa pitäminen on minun ja katsojien välinen asia – me ollaan täällä katsojia varten, ei elokuvia”, Peura kertoo tiedotteessa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut