Näitä klassikko-tv-sarjoja ei jostain syystä koskaan palkittu – lista

30.7.2016 23:20

Digital Spy keräsi yhteen tv-sarjoja, jotka laiminlyötiin Emmy-gaaloissa.

1. Buffy, vampyyrintappaja

Vampyyrisarjojen äiti Buffy, vampyyrintappaja oli supersuosittu tv-sarja 90-luvulla. Sarjaa ei kuitenkaan arvostettu koskaan Emmy-palkinnon arvoiseksi.

2. The Wire

Yksi kaikkien aikojen parhaista sarjoista ei jostain käsittämättömästä syystä saanut koskaan Emmy-palkintoa. Sarja kuvaa realistisella otteella Baltimoren poliisin ja alamaailman toimintaa.

3. Doctor Who

Digital Spy -lehden mukaan brittiläiset tv-sarjat eivät usein saa Emmyjä. Legendaarinen Doctor Who kuuluu sarjoihin, joita ei ole muistettu Emmy-palkinnolla.

4. Hannibal

Sarjan edetessä koko ajan parantunut Hannibal ei kelvannut palkintoraadeille. Erittäin tyylitellysti tehty sarja olisi ansainnut tunnustuksen jo Mads Mikkelsenin unohtumattomasta roolityöstä.

5. Star Trek

Kenties legendaarisin tv-sarja koskaan – Star Trek. Ei Emmy-palkintoa.

6. The Shield

The Shield -sarjan tähti Michael Chiklish muuntautui uskomattomalla tavalla tavallisesta kaljuuntuvasta miehestä katu-uskottavaksi lihakimpuksi. Ensimmäisen roolinsa muuttuneena miehenä hän teki kehutussa The Shield -tv-sarjassa poliisina. Chiklish sai Emmy-palkinnon ensimmäiseltä kaudelta, mutta ei sen jälkeen, vaikka hänen roolityöskentelynsä parani jatkuvasti.

7. Prison Break

Monien ylistämä Prison Break sai Emmy-palkinnon musiikista, mutta jäi muuten palkinnotta. Sarja muuttui vuosien varrella ehkä hiukan hölmöksi, mutta ensimmäinen tuotantokausi oli varsin hyvää televisiota.

Lähde. Digital Spy

Lisää luettavaa