Näyttelijä-malli Elizabeth Hurley teki naisen kanssa seksikohtauksen – oma poika ohjasi ja käsikirjoitti

Kohtauksen ohjasi ja käsikirjoitti Hurleyn poika Damian.

5.3.2024 11:35

Malli ja näyttelijä Elizabeth Hurleylla, 58, on tapana julkaista paljastavia Instagram-kuvia. Ne saivat aiemmin jonkin verran kritiikkiä siitä, että väitetysti ainakin osan kuvista olisi ottanut hänen poikansa.

Esimerkiksi tv-kasvo Piers Morgan kutsui muutama vuosi sitten ”hiukan puistattavaksi” sitä, että 18-vuotias Hurleyn poika ottaa kuvia ”strippaavasta” äidistään, ja ohjasi kritiikkinsä Elizabethia kohtaan. Hurley puolustautui väitteitä vastaan ja sanoi, että tuolloin kohua aiheuttaneet kuvat olisi ottanut hänen 80-vuotias äitinsä. Alla esimerkki kuvasta, joka aiheutti kohua vuonna 2021.

Nykyään Hurleyn poika Damian on 21-vuotias, ja hän on ohjannut ja käsikirjoittanut ensimmäisen elokuvansa. Se on eroottinen trilleri, jonka pääosassa on hänen äitinsä Elizabeth.

Strictly Confidential kertoo nuoresta naisesta, joka joutuu viettelyn, kaksinaamaisuuden ja petoksen maailmaan, kun hän yrittää epätoivoisesti selvittää parhaan ystävänsä itsemurhaan liittyvää mysteeriä.

Elokuva on jo ehtinyt herättää kohua ja närää. Jotkut ovat pahoittaneet mielensä seksuaalisesta kohtauksesta Hurleyn ja toisen naisnäyttelijän Pear Chiavaran välillä. Ei ehkä välttämättä pelkästään itse kohtauksen vuoksi, vaan siksi, että sen on ohjannut Hurleyn poika.

Metron mukaan osa faneista on ollut järkyttyneitä, ja tällä kertaa kritiikki vaikuttaa osuvan myös Damianiin, ei pelkästään Elizabethiin.

– Outoa, että hänen poikansa ohjaa häntä tuossa seksikohtauksessa, eräs kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

– Ohjasit ja kirjoitit kohtauksen, jossa äitisi harrastaa seksiä toisen naisen kanssa? Se on helvetin outoa, toinen totesi.

– On jo tarpeeksi paha, että Damian ottaa puolialastonkuvia hänestä. Se, että ihmiset pitävät sitä outona, ei varmasti ole hyväksi hänen ohjaajadebyytilleen, kolmas täräytti.

– Nämä ihmiset ovat täysin perverssejä. Poika ohjaa äitiään tekemään näin, ja äiti suostuu siihen? Missä maailmassa tämä on normaalia käytöstä? Häpeällistä, neljäs kauheili.

Strictly Confidential.

Osa somekansasta ja läheisistä henkilöistä on myös puolustanut ja kehunut Hurleyn kaksikkoa. Damian kommentoi itse People-lehdelle, että ohjaajan ja näyttelijöiden ”valtadynamiikka” voi olla ”monimutkaista”. Hän sanoi kuitenkin, että ”jokaisena päivänä oli ilo tulla töihin ja tarttua toimeen yhdessä”. Hän kutsui äitinsä ja itsensä välistä kommunikointia ”telepaattiseksi”.

Strictly Confidentialin ensi-ilta on 5. huhtikuuta, ja se tulee ainakin palveluihin Prime Video ja Apple TV Plus. Alla traileri, jossa myös hetki seksikohtauksesta.

Lue myös: Muokkaa uutista “Muistatko vielä supermalli-näyttelijä Elizabeth Hurleyn? Tältä 58 vuotta täyttänyt ikinuori tähti näyttää nyt” ‹ Episodi.fi — WordPress

Lähde: Metro, Huffington Post

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia