Näyttelijä puolustaa jännityksellä odotettua kauhuelokuvaa: ”Se ei ole remake vaan uusi versio”

Alkuperäinen Suspiria on yksi giallo-alagenren ehdottomia klassikoita.

21.10.2017 13:14

Call Me By Your Name -elokuvan ylistysaallolla ratsastava ohjaaja Luca Guadagnino tuo seuraavaksi valkokankaille giallo-mestari Dario Argenton Suspiria-elokuvan remaken – jota ei ehkä saakaan kutsua remakeksi.

Näyttelijä Tilda Swinton kertoo AlloCinén haastattelussa uuden Suspirian ammentavan alkuperäisestä elokuvasta ja lähtevän sitten omille teilleen.

”Se on uusi versio, ei remake. On tärkeää sanoa tämä, sillä olemme Dario Argenton elokuvan hartaita ihailijoita ja on mahdotonta tehdä sitä elokuvaa uusiksi”, Swinton selittää.

”Otin roolin vastaan, koska se on täysin eri elokuva! Se on saman tarinan inspiroima, mutta se lähtee uusiin suuntiin… Mielestäni ihmisten pitää ymmärtää, ettei kyseessä ole remake, koska se sana antaa käsityksen, että haluamme pyyhkiä alkuperäisen elokuvan, kun haluamme juuri tehdä päinvastoin.”

Ensi vuonna julkaistavan Suspirian pääosissa nähdään Swintonin lisäksi Dakota JohnsonMia Goth, Chloë Grace Moretz, Lutz Ebersdorf ja alkuperäisen elokuvan tähti Jessica Harper. Elokuvan musiikeista vastaa Radiohead-johtohahmo Thom Yorke.

Lähde: The Playlist

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia