Näyttelijä riensi puolustamaan James Gunnia potkujen jälkeen Twitterissä – poistanut myöhemmin tviittinsä

Mitä on tapahtunut?

Hellboy (kuvassa) ja Julmia aikeita -näyttelijä Selma Blair tviittasi heinäkuun 22. päivä puolustuspuheensa Twitter-tililleen, kun Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn sai potkut 10 vuotta vanhojen tviittiensä vuoksi, uutisoi Hollywood Reporter.

”@JamesGunn kiitos kyvyistäsi, säädyllisyydestäsi ja kehityksestäsi miehenä. Sinä tuit minua kun olin pelottavassa paikassa, ja ohjasit minua oikeaa ja kunnollista tietä kohti. Olet osoittanut luonteen lujuutta enemmän kuin suurin osa jonka tiedän. Sinä ymmärsit”, Blair kirjoitti.

Oheisen tviitin jälkeen Blair jakoi Change.org -sivuston adressin ”Marvel: RE-HIRE JAMES GUNN”, jossa toivotaan Disneyn palkkaavan ohjaajan uudelleen listoilleen. ”Koska jos ihmisiä rangaistaan muutoksesta huolimatta, mitä se opettaa ihmisille virheiden korjaamisesta ja muutoksesta? Tämä mies on yksi hyvistä.”

Syystä tai toisesta Blair kuitenkin poisti oheiset tviitit. Sen sijaan hänen sivultaan löytyy myöhemmin kirjoitettuja, maltillisempia tviittejä Gunnin puolesta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut