Nyt säikähti Star Wars -ohjaaja Rian Johnson – tuhosi kaikki vanhat twiittinsä

Screen Rant -julkaisu piti tekoa järkevänä.

26.7.2018 22:03

Sosiaalinen media voi olla armoton paikka. Vanhat möläytykset ovat aiheuttaneet potkuja taviksille, mutta tällä kertaa kohteeksi joutui julkkis – Hollywood-ohjaaja James Gunn.

Gunnin ronskit vanhat twiitit kaivettiin muutaman some-käyttäjän toimesta julkisuuteen. Sen jälkeen ei mennyt kauan, kun Disney ilmoitti Gunnin potkuista.

Gunn on ohjannut molemmat, laadukkaina pidetyt Guardians of the Galaxy -elokuvat. Häntä puolustavat fanit ovatkin keränneet nimiä vetoomukseen Gunnin potkujen perumisen puolesta.

Niin ikään Disneyn leivissä Star Wars -elokuvia tekevä Rian Johnson veti omat johtopäätöksensä Gunn-tapauksesta ja tuhosi vanhat twiittinsä.

– Ei mitään virallista määräystä (Disneyltä), enkä uskoakseni ole koskaan twiitannut mitään kovin kamalaa. Mutta kyseessä on yhdeksän vuoden ajalta kamaa, joka on kirjoitettu pitkälti ilman valmisteluja ohikiitävinä hetkinä. Jos uusi normaali on se, että trollit tutkivat niitä tarkkaan ja pahantahtoisesti, tekoni käy hyvinkin järkeen, Johnson selitti Twitterissä.

Johnsonillahan on myös tuoreessa muistissa palaute The Last Jedi -elokuvasta. Hän sai tuolloin äänekkäältä sosiaalisen median joukolta ryöpytyksen. Elokuvassa näytellyt Kelly Marie Tran puolestaan poisti Instagram -tilinsä häiriköinnin vuoksi.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa