Solo: A Star Wars Storyn floppaaminen riitti Disneylle: nyt huhuillaan melko rankoista muutoksista

Yksi jättimäinen floppi saattaa vaikuttaa koko leffasarjan tulevaisuuteen. Näin kävi DC:n puolella Justice Leaguen jälkeen, ja nyt Disneyn omistamalla Lucasfilmillä turvaudutaan mitä ilmeisimmin samankaltaisiin tekoihin.

20.6.2018 23:22

Solo: A Star Wars jää historiaan yhtenä kaikkien aikojen suurimpana taloudellisena floppina. Se tulee maksamaan jopa 100 miljoonaa dollaria Disneylle.

Collider on saanut käsiinsä tietoja, joiden mukaan Star Wars Story -elokuvat on tämän takia jäädytetty. Kaikki voimavarat keskitetään jatkossa Episodi IX:ään ja sitä seuraavan trilogian tekemiseen.

Obi-Wan-spinoffin parissa työskennelleet ihmiset eivät ole enää projektissa mukana. Aiemmin huhuiltiin myös Logan-ohjaaja James Mangoldin olevan tulevan Boba Fett -elokuvan ohjaaja, mutta eiköhän sekin projekti ole tätä myöten jäädytetty.

Solo on tienannut vain katastrofaaliset 339,5 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti neljän viikon aikana. Rogue One tienasi pelkästään USA:ssa 424 miljoonaa samassa ajassa.

Jokainen Story-elokuva on kärsinyt tuotannollisista ongelmista. Ohjaajia on vaihdettu lennosta ennen kuvauksia ja kuvausten aikana ja muun muassa lisäkuvauksia on jouduttu tekemään. Ongelmia on riittänyt.

Rian Johnsonin uusien hahmojen trilogia sekä Game of Thrones -luojien David Benioffin ja D.B. Weissin trilogia ovat edelleenkin esituotannossa.

Lisää luettavaa