Mission: Impossible -ohjaaja oli kiinnostunut Star Wars -leffan tekemisestä – kunnes törmäsi piinaaviin faneihin

Elokuvantekijä löysi yleisön, jolle ei halua tehdä elokuvia.

4.7.2018 17:05

Keskelle The Last Jedi -elokuvaa vihaavien Star Wars -fanien aiheuttamaa Twitter-sotaa ajautunut käsikirjoittaja-ohjaaja Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Rogue Nation) on omien sanojensa mukaan ”parantunut” halustaan ohjata yhtään Star Wars -elokuvaa.

McQuarrie päätyi keskelle kärkkäiden Star Wars -fanien ja The Last Jedi -ohjaaja Rian Johnsonin välistä keskustelua, mutta seurattuaan hommaa sivusta, jätti Johnsonille voimaantuneen viestin: ”Ystäväni, olen seurannut tätä nyt viisi minuuttia, enkä ymmärrä, miksi olet yhä Twitterissä. Olisin todella halunnut tehdä Star Wars -leffan jonain päivänä. Nyt olen parantunut.”

McQuarrien kommentti sai erään Twitter-käyttäjän harmittelemaan, ettei näkisi koskaan Mission: Impossible -ohjaajan visioimaa Star Warsia tai supersankarielokuvaa. McQuarrie yhtyi harmitteluun: ”Surullistahan se on. Näen itseni ennen kaikkea viihdyttäjänä. Teen töitä yleisölle. Tänään löysin yleisön, jolle en ikinä tekisi töitä.

McQuarrielta kyseltiin vielä, olisiko hän kiinnostunut jonkin supersankarielokuvan tekemisestä, mutta ohjaajan vastaus oli selkeä: ”Eip, tämäniltaisen jälkeen ei ole enää tarvetta.”

Lähde: The Playlist

Lisää luettavaa