Näyttelijäkaunotar ja malli Cara Delevingne avoimena seksielämästään: ”Harrastan mieluummin seksiä kuin lähden ulos”

Kukapa ei.

29.3.2019 21:30

Huffington Post uutisoi haastattelusta jossa mallista näyttelijäksi ryhtynyt Cara Delevingne kertoi  hyvin avoimesti mieltymyksistään. Delevingne on nähty mm. elokuvissa Suicide Squad, Paper Towns ja Valerian and the City of Thousand Planets.

”Kävin ennen klubeilla, mutta harrastan mieluummin seksiä kuin lähden ulos nykyään”, 26-vuotias näyttelijä paljasti. ”Istun mielummin kotona ja pelaan, vaikka, kuva-arvoituksia ystävieni kanssa”, Delevingne kertoo.

Hän paljasti myös hieman yksityiskohtaisemmin omasta seksielämästään RuPaulille tämän podcastissa. ”Ihmisenä, pääosin, olen todella hyvä antamaan rakkautta, mutta en vastaanottamaan sitä, ja sama melkeinpä pätee sänkypuuhiin myös.” Hän jatkaa: ”Siinä on osa, jossa minun on aika vaikea vastaanottaa nautintoa tai rakkautta, kaikkea sellaista, joten tavallaan tykkään vain antaa.”

Delevingne on aiemmin paljastanut, että seksuaalisesti hän on mukautuva, ja että Disney-elokuvat ja sadut vääristivät hänen kuvaansa seksuaalisuudesta kun hän varttui. ”En halunnut hyväksyä omaa seksuaalisuuttani, koska kaikki Disney-prinsessat rakastivat miehiä.”Hän deittailee sekä miehiä että naisia – ja kertoo käyttäytyvnäsä eri tavalla riippuen partnerin sukupuolesta. Tänä päivänä Delevningen on kerrottu seurustelevan Pretty Little Liars -näyttelijä Ashley Bensonin kanssa, vaikka julkisesti he eivät ole myöntäneet suhdetta.Kuva elokuvasta Paper Towns

Lisää luettavaa