Näyttelijätär puolustaa Liam Neesonia rasismikohun keskellä: ”Järjetöntä hevonpaskaa”

Liam Neeson kohun keskellä.

7.2.2019 23:31

Rasismisyytösten kohteeksi joutunut Liam Neeson nähtiin hiljattain naisvetoisessa kostoleffassa Widows, jonka yksi pääosanaisista on Michelle Rodriguez.

Rodriguez kutsuu tuoreessa haastattelussa Neesoniin kohdistuneita syytöksiä ”järjettömänä hevonpaskana”.

– Liam Neeson ei ole rasisti. Oletteko nähneet Widowsin? Hän tunki siinä kielensä syvälle Viola Davisin kurkkuun. Ette te voi kutsua häntä rasistiksi. Rasistit eivät nuoleskele vihaamansa rodun edustajien kanssa, eivätkä etenkään tee sellaisia kielareita. Kyse ei ole myöskään näyttelemisestä. Tämä on hevonpaskaa. Hän ei ole rasisti. Hän on rakastettava mies. Syytökset ovat valetta.

Neeson joutui myrskyn silmään kerrottuaan Kylmä kosto -elokuvan pressikiertueen haastattelussa suuttuneensa 40 vuotta sitten siitä, kun tummaihoinen mies raiskasi hänen ystävänsä. Neeson partioi viikon kadulla etsiessään kohdetta raivolleen.

Hän korjasi sanomisiaan heti seuraavan päivänä ja kertoi, että pelästyi itsekin niin alkukantaisia tunteita ja haki heti apua. Hän häpesi itseään ja kertoi oppineensa, että meissä jokaisessa saattaa piillä näin keskiaikaisia tunteita.

Tämän jälkeen Kylmä kosto -elokuvan punaisen maton ensi-ilta peruttiin ja nyt Twitterissä vaaditan Neesonin poistamista digitaalisesti tulevasta Men in Black -leffasta.

Alla Kylmä kosto -elokuvan traileri. Sen ensi-ilta on 1.3.

Lähde: Indiewire

Lisää luettavaa