Twitterissä toivotaan Liam Neesonin digitaalista poistamista tulevasta Men in Black -elokuvasta

Kaikki on nyt nähty.

Näyttelijä Liam Neeson on mahdollisesti elokuvamaailman puhutuin tähti tällä hetkellä. Surullisen kuuluisa haastattelu Kylmä kosto -elokuvan tienoilta sai jopa elokuvan maailmanensi-illan punaisen maton poistumaan. Nyt Twitterissä nätyttelijän vastustajat ovat valmiit boikotoimaan tulevaa Men in Black: International -elokuvaa.

Toiset vitsailevat, että Christopher Plummerin pitäisi paikata Neeson, jotkut vaativat jopa tähden digitaalista poistamista elokuvasta. Onko kukakin tosissaan, sitä on tässä vaiheessa enää mahdoton sanoa. Ohjaaja Ava DuVernay huomautti tosin osuvasti tapauksen olevan hyvä esimerkki valkoisesta etuoikeudesta: mikäli Will Smith olisi sanonut ensimmäisen Men in Black -elokuvan markkinoinnin aikaan halunneensa tappaa valkoisen miehen, siitä olisi todennäköisesti noussut suurempi meteli.

Whoopi Goldberg sen sijaan puolustaa Neesonia. Hän sanoo pyörineensä Neesonin seurassa niin paljon, että voi kertoa ettei mies ole rasisti. Tästä voi lukea myös MovieWebin sivuilta. Alhaalla tviittejä.

 

Kuva elokuvasta Men in Black: International

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut